Error: Your upload path is not valid or does not exist: /home/blackx1/domains/biotal.zt.ua/public_html/wp-content/uploads Будівництва очисних споруд продуктивністю 500 м3/добу Будівництва очисних споруд продуктивністю 500 м3/добу

Будівництва очисних споруд продуктивністю 500 м3/добу


Проект: «Будівництво міських очисних споруд біологічної очистки господарсько-побутових стічних вод в м. Корюківка, Чернігівська область загальною продуктивністю 500 м. куб. на добу»

На замовлення КП «КОРЮКІВКАВОДОКАНАЛ» Корюківської міської ради ми в 2021 році виготовили проектно-кошторисну документацію для «Будівництва міських очисних споруд біологічної очистки господарсько-побутових стічних вод в м. Корюківка, Чернігівської області загальною продуктивністю 500 м. куб. на добу». Завдяки спільним зусиллям у 2022-2023 роках ми успішно завершили будівництво та ввели в експлуатацію ці очисні споруди, які здатні забезпечити ефективну очистку стічних вод у місті Корюківка.

Проект: «Будівництво очисних споруд продуктивністю 500 м3/добу по вул. Б.Хмельницького, в с. Хотів Київської області»

Також, на замовлення Хотівської сільської ради у 2017 році ми розробили проектно-кошторисну документацію для «Будівництва очисних споруд продуктивністю 500 м3/добу» по вул. Б.Хмельницького, в с. Хотів Київської області».

В 2020 році ми успішно здійснили будівництво цих очисних споруд із продуктивністю 500 м³/добу для очищення господарсько-побутових стоків з території села Хотів і їх подальшого відведення у Хотівський струмок.

Ми пишаємося нашим внеском у створенні екологічно чистого середовища та ефективних систем очистки стічних вод. Дякуємо за довіру, яку ви покладаєте у наші послуги, і завжди готові допомогти вам з реалізацією подібних проектів у майбутньому.